Тячівщину з дружнім візитом навідало керівництво військово-цивільної адміністрації Красногорівки

2018-10-10 11:22:56


Голова Тячівської райдержадміністрації Василь Дем'янчук зі своїм першим заступником Михайлом Полажинцем зустрівся з керівництвом військово-цивільної адміністрації м. Красногорівка Донецької області Олегом Ліванчуком та Романом Коржовим.
Хочеться відмітити, що організатором благодійних акцій постійно виступає Тячівська райдержадміністрація під керівництвом голови Василя Дем'янчука, який неодноразово з гуманітарною місією їздив на Схід. Чимало вантажів з Тячівщини було направлено в одну з найгарячіших точок - місто Красногорівку,  що постійно потерпає від потужних атак з боку сепаратиських угрупувань. І така допомога місту є вкрай необхідною, про що свідчить щира вдячність від жителів та місцевої влади.
Відтак під час спілкування керівники  Красногорівки  подякували  керівництву району та мешканцям Тячівщини  за їхню неодноразову підтримку, адже Ваша допомога дуже важлива для жителів Сходу! – наголосив Олег Ліванчук.
Після чого подарував картину, яку намалювали діти Красногорівки  на ній зображено ті місця звідки постійно ведеться обстріл  де йде зараз війна.
-Тячівщина  і надалі буде підтримувати наших військових і мешканців Сходу, які опинилися в складній життєвій ситуації-  наголосив Василь Дем’янчук.
Прес-служба Тячівської райдержадміністрації

 
Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00