Тячівці взяли участь в обласному турнірі "Надії Карпат”

2018-10-24 12:31:45


З 2011 року обласний турнір “Надії Карпат” дістав прописку в селі Копашново Хустського району.
Цінитель інтелектуальних видів спорту місцевий житель, авторитетна людина Володимир Молнар започаткував проведення цього обласного змагання в селі Копашново. І кожний рік змагання набирало більшої ваги, адже кожний спортсмен вважав за честь позмагатися в ньому. Минулого року зареєстрований рекорд учасників обласних змагань. Підтвердження цьому вручено голові селищної ради Ю. М. Гангуру. Цього року кількість учасників ще більша – 120.
З перших турів основного турніру, в якому змагалися спортсмени не нижче першого розряду, хороший стартовий темп показав минулорічний переможець, вихованець клубу “Вікторія” Іршавського міського Центру позашкільної освіти першорозрядник юний Богдан Роман. Свій шанс він не упустив і вдруге підряд виграв турнір “Надії Карпат”. На друге місце вийшов діючий чемпіон області, кандидат в майстри спорту України Микола Кошілко з Тячева. Третю сходинку п’єдесталу пошани зумів вибороти екс-чемпіон області, представник В. Бичкова, кандидат в майстри спорту України Микола Коперльос. В десятку кращих ввійшли (в порядку занятих місць): представник Львівщини, чемпіон України серед держслужбовців, кандидат в майстри спорту України Богдан Москаль; екс-чемпіон області, кандидат в майстри спорту України Михайло Рішко (Ужгород), кандидат в майстри спорту України Василь Тіводор з Виноградове; Карло Улман (Свалява); Василь Дьордяй (Тячів); Мирослав Коцур з Виноградове; юний Сергій Скоблей. Кращі результати серед жінок показали юна Катерина Мойсей (Іршава), Галина Віхніна (Ужгород), Клара Тіводор (Виноградове).
Учасники вдячні організаторам за теплий, радужний прийом, а також всім причетним до відряджень на змагання, особливо юні спортсмени і їх наставники, адже для них були організовані автобуси.
А. Вайда
Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00