У Тячівській РДА проведено кущовий семінар-навчання з питань соціально-правового захисту дітей-сиріт

2018-10-25 09:33:31

23 жовтня 2018 року в Тячівській РДА службою у справах дітей облдержадміністрації було проведено кущовий семінар-навчання 

на тему: „Соціально-правовий захист дітей-сиріт та дітей, позбавлений батьківського піклування, які виховуються у дитячих будинках сімейного типу та прийомних сім’ях”.
У семінарі взяли участь працівники служб у справах дітей Хустської РДА, Хустської міської ради, Рахівської РДА та Тячівської РДА, який проводився в режимі діалогу.
Захід охопив тематику соціально-правового захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які виховуються у прийомних сім’ях та дитячих будинках сімейного типу.
Під час навчання було приділено особливу увагу питанням дотримання вимог законодавства щодо всебічного розвитку вихованців у дитячих будинках сімейного типу та прийомних сім’ях.
 Учасники заходу детально опрацювали наказ Мінсоцполітики «Про затвердження Порядку взаємодобору сім’ї та дитини-сироти, дитини, позбавленої батьківського піклування», а також звернули увагу на необхідність ефективного здійснення контролю за умовами перебування та виховання дітей, які проживають у дитячих будинках сімейного типу та прийомних сім’ях.
 Не менш важливим став аспект ведення банку даних про дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, прийомних батьків, батьків-вихователів в ЄІАС «Діти».
Прес-служба Тячівської райдержадміністрації





Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00