ЄДИНА ЗОЛОТА МЕДАЛЬ НА ЧЕМПІОНАТІ УКРАЇНИ – У ТЯЧІВЦЯ ЮРІЯ ЛУПАНА

2018-11-12 14:28:31

В кінці жовтня ц.р. пройшов чемпіонат України серед кадетів 2002-2003 р.н. з греко-римської боротьби у м. Харків. У ньому взяли участь близько 400 спортсменів у десяти вікових категоріях.

Збірну команду Закарпаття представляли три райони – Мукачівський, Берегівський і Тячівський – всього 11 учасників.
Змагання проведено на високому організаційному рівні. Особливо гострі поєдинки відбулися на фінальному етапі, адже формувалася нова збірна команда країни серед кадетів на 2019 рік, що виступатиме в чемпіонатах Європи та світу. Варто зазначити, що закарпатці виступили достойно, виборовши одну золоту медаль, одну срібну, одну бронзову та два п’яті місця в десяти вагових категоріях. До речі, наша область вже понад десять років не вибувала з п’ятірки найкращих у країні серед кадетів з греко-римської боротьби. Це свідчить, насамперед, про високу фаховість тренерів, кращі з яких працюють у тячівській школі боротьби. До речі, в районі нараховується сім майстрів свої справи. 
Результат перевершив сподівання – єдину золоту медаль виборов тячівець Юрій Лупан у ваговій категорії до 45 кг (на фото).
Керівництво спортивної школи району щиро вітає переможця країни і бажає Юрію не зупинятись на досягнутому, а впевнено рухатись далі, аж до олімпійського п’єдесталу!
Тренерам – велика подяка за дворазового чемпіона України. Так тримати!
Й.Болдижар, Заслужений працівник фізичної культури та спорту України, старший тренер відділення греко-римської боротьби Тячівської ДЮСШ.
Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00