Проектів на суму майже 16 мільйонів євро підготувало Закарпаття в рамках програми транскордонного співробітництва України та Румунії

2018-11-12 16:07:41

Йдеться про конкурс проектних пропозицій типу HARD (з інфраструктурним компонентом) на загальну суму фінансової підтримки 19,1 мільйонів євро та конкурс для проектних пропозицій типу SOFT (без інфраструктурного компоненту або з інфраструктурним компонентом на суму менше 1 млн євро) на загальну суму фінансової підтримки 17 мільйонів євро.

У встановлені строки Закарпаття подало на конкурс три проектні пропозиції типу HARD на суму понад 8,2 млн євро та 19 проектів типу SOFT на суму понад 7,6 млн євро.
Тематичні напрямки, в яких подано проектні заявки, стосуються розвитку транспорту та інформаційно-комунікаційних технологій, підтримки розвитку системи охорони здоров`я та покращення доступу до послуг, запобігання та боротьби з організованою злочинністю, інституційної співпраці у галузі освіти, збереження і підтримки культурно-історичної спадщини, заходів для запобігання забруднення навколишнього середовища тощо.
Загалом, близько чверті поданих від України проектних пропозицій підготувала Закарпатська область. Долучилися до підготовки заявок понад 60 профільних організацій.
Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00