Майор Юрій Клюшник - новий військовий комісар Тячівського районного військового комісаріату

2018-11-15 17:05:28

Сьогодні, 15 листопада 2018 року, в Тячівській райдержадміністрації відбулося офіційне представлення нового військового комісара Тячівського районного військового комісаріату. 


Ним став майор Юрій Петрович Клюшник, який до цього обіймав посаду  заступника військового комісара.
Представлення здійснив обласний військовий комісар Богдан Череміський у присутності керівництва району, начальників структурних підрозділів райдержадміністрації, установ та організацій, представників райвійськкомату, контролюючих і правоохоронних органів
Він також поінформував про переведення екс-комісара Ігоря Тищука на помаду військового комісара Ужгородського ОМВК та подякував йому за належне виконання поставлених завдань. Як відомо, Ігор Тищук з 2015 року по цей час працював на посаді Тячівського військового комісара.
І як слушно наголосив голова Тячівської державної адміністрації Василь Дем'янчук - це були дуже непрості роки проведення мобілізації в зону АТО та призову на військову службу в умовах військових дій на сході нашої країни.
Відтак очільник району висловив вдячність Ігорю Тищуку та побажав йому успіхів на новому місці роботи. Присутніх у залі закликав до конструктивної співпраці з новопризначеним комісаром Юрієм Клюшником щодо належного проведення призовних та інших військово-патріотичних заходів на території району.
Голова Тячівської районної ради Іван Фабрицій також виразив слова подяки Ігорю Тищуку та завірив у підтримці нового керівництва військомату та наданні подальшого сприяння у вирішенні всіх нагальних питань з боку депутатського корпусу районної ради.
У свою чергу обласний військовий комісар Богдан Череміський відмітив належну підтримку з боку керівництва району і міста щодо покращення матеріально-технічного стану військового комісаріату та закликав усіх до співпраці.
Прес-служба Тячівської райдержадміністрації








Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00