Вітання з Днем працівників сільського господарства

2018-11-16 09:15:08

 
                       
                             Шановні працівники та ветерани сільського господарства!
         Колектив відділу агропромислового розвитку Тячівської районної державної адміністрації сердечно вітає Вас з професійним святом – Днем працівників сільського господарства та з нагоди завершення сільськогосподарського року, який приніс для багатьох із Вас вагомі здобутки. Саме він переконливо доводить спроможність і вміння трудівників села гідно виходити зі складних, почасти непередбачуваних ситуацій.

         Нинішнього року трудівники села, керівники та фахівці господарств, сільськогосподарських організацій, фермери доклали немало зусиль для того, щоб закріпити позитивні тенденції в розвитку сільськогосподарського виробництва району.
         В усі часи, як повелося з діда – прадіда, напружена сільськогосподарська праця була і залишається визначальною складовою розвитку держави, запорукою її процвітання. Ваші працьовиті руки, природна мудрість, невсипуща працездатність, багатий досвід живлять сьогодні українську ниву, стверджуючи істину: якщо є урожай, то у народі мир і спокій.
         Ми чудово розуміємо, що для повного відродження села треба ще багато зробити. Передусім продовжувати втілювати програми державної підтримки сільгоспвиробника, створити сучасну і дієздатну інфраструктуру агропромислового комплексу, забезпечити належні умови для гідного життя селян.
         Нехай не переводиться селянський рід на українській землі, а праця відданих їй трударів буде належно поцінованою. Велика подяка Вам за любов до землі, терпіння і витримку. Щастя злагоди в кожну домівку.
        
З повагою,
Начальник відділу
агропромислового розвитку
Тячівської районної державної адміністрації                                   Ю. М. Дан
Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00