В Тячівському районному центрі зайнятості відбулася семінар-нарада

2018-11-27 16:17:38
27 листопада в Тячівському районному центрі зайнятості відбулася семінар-нарада за участю першого заступника голови Тячівської державної адміністрації Михайла Полажинця

начальника організаційного відділу Тячівської районної ради Олександра Козара, голів місцевих рад та фахівців центру зайнятості. Тема семінару-наради: «Перспективи організації та проведення громадських робіт у 2019 році.»
Семінар нараду відкрив директор центру зайнятості Василь Кушілка. Він озвучив тему і мету проведення даного заходу, наголосивши на актуальність питання організації громадських робіт на території району. Начальник відділу взаємодії з роботодавцями- Балінт Кікеші, ознайомив присутніх з порядком організації вищевказаних робіт. Зокрема наголосив, що державна адміністрація, виконавчі комітети місцевих рад щороку відповідно до територіальних програм зайнятості населення приймають рішення щодо організації громадських робіт, визначають види робіт, перелік роботодавців, за участю яких планується організація таких робіт. Він підкреслив важливість організації вищевказаних робіт для благоустрою територій населених пунктів та об’єктів соціальної сфери і рекомендував головам місцевих рад не зволікати із прийняттям відповідних рішень щодо організації громадських робіт у 2019 році.
Тячівський районний центр зайнятості


Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00