Голова РДА Василь Дем'янчук провів особистий прийом громадян

2018-12-04 14:56:44
Сьогодні 04.12.18 голова Тячівської РДА Василь Дем'янчук провів особистий прийом громадян  за участі завідувача сектору по роботі із зверненнями громадян РДА  Віталії Майор.

Розраховуючи на допомогу та підтримку районної влади, прийшло ряд мешканців, які порушили питання різного характеру, а саме: надання медичних препаратів, матеріальної допомоги та земельної ділянки тощо.
Також до очільника району звернувся мешканець м.Тячів В.Шелемба,  в якого 2 грудня  згорів житловий будинок  і його багатодітна родина, що складається  з сімох малолітніх дітей (2, 4, 6, 7, 8, 10 та 11 років) залишилась без даху над головою. Зараз сім'я  тимчасово мешкає у будинку родичів і шукає житло для оренди та коштів для відбудови згорілого дому.
Василь Дем'янчук пообіцяв максимально допомогти і посприяти родині в цей скрутний для неї час, залучивши також волонтерські та благодійні організації. 
За підсумками  всіх звернень очільник району надав кваліфіковані відповіді на запити громадян та взяв  на контроль їх вирішення.
 Прес-служба Тячівської райдержадміністрації


Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00