Привітання з Міжнародним днем волонтера

2018-12-05 09:35:40
Дорогі волонтери та небайдужі мешканці Тячівщини !

5 грудня щорічно у всіх країнах відзначається Міжнародний день волонтера, який проголошений резолюцією Генеральної Асамблеї Організації Об’єднаних націй від 17 грудня 1985 року.  
 Бути волонтером – це важлива і відповідальна місія. У час, коли наша країна перебуває у  надскладній ситуації, коли порушено територальну цілісність та підірвано економіку, саме Ваша активна громадська позиція, небайдужасть та невтомна праця додає віри у те, що у нашого народу є майбутнє. 
Дуже приємно, що жителі Тячівського району не залишаються осторонь проблем нашої держави і підключаються до багаточисельних благодійних акцій на підтримку наших військових на сході. Завдяки Вам, небайдужим людям, сотні тонн гуманітарних вантажів з Тячівщини було відправлено в зону АТО для українських захисників та мирних мешканців, які проживають в умовах страшної війни. Завдяки Ваші підтримці,  воює не тільки зброя - воює український дух, який неможливо здолати. 
Висловлюєм слова щирої подяки за Вашу людяність, безкорисливу працю, за допомогу тим, хто опинився в складних життєвих ситуаціях.
 Нехай Ваше добро повернеться до Вас сторицею. Бажаємо, оптимізму, здоров’я, невичерпної енергії та миру!
 Низький уклін  усім небайдужим людям, які допомагають іншим і роблять наш світ кращим!
З повагою, голова Тячівської державної адміністрації Василь Дем'янчук, голова районної ради Іван Фабрицій 
Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00