ВІЙСЬКОВА СЛУЖБА ЗА КОНТРАКТОМ ДО ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ!

2018-12-19 10:29:28


В поточному році  34 мешканці  нашого району заключили контракт на службу в ЗСУ. Одні з них наразі здобувають нову спеціальність в навчальних центрах, інша частина вже несе службу безпосередньо в військових частинах. Серед мешканців району є військовослужбовці які вже повернулися, в зв’язку з закінченням терміну контракту. 

Багатьох, хто ще вагається, турбує питання: «Що отримує людина, йдучи на контрактну службу: зарплату, пільги, престиж?»

Перш за все служба в Армії відкриває багато можливостей і матеріальних, і кар'єрних, і моральних. До речі, суттєве зростання зарплат вплинуло на те, що багато військовослужбовців строкової служби виявляють бажання продовжити її на контрактній основі. Важливо й те, що для військовослужбовців за контрактом передбачено кілька грошових виплат. Солдат отримує щомісяця не менше 8000 гривень, офіцер — від 9 500 грн. Залежно від посади, звання, терміну проходження служби, кваліфікації ця сума збільшується. Також є й інші виплати. Це матеріальна допомога на оздоровлення , допомога на вирішення соціальних питань Відпустка від 30 до 45 діб. Час служби зараховується у страховий стаж. А в разі участі в ООС також виплачується винагорода усім військовослужбовцям, які виконують свої обов'язки, незалежно від звання та посади. Військовослужбовці першої лінії оборони щомісяця отримують додатково 10 000 грн. 

До кінця року планується підняття заробітної плати рядовому складу до 15 тисяч гривень щомісячно

Укладення контракту із Збройними Силами України не означає що військовослужбовець буде проходити службу в зоні бойових дій, оскільки у багато військових частин виконують завдання забезпечення інших напрямків діяльності Збройних Сил України.

За більш детальною інформацією пропонуємо звертатися безпосередньо до Тячівського РВК : м. Тячів. вул. Незалежності49. тел 3-34-34.


Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00