Голова РДА Василь Дем'янчук зустрівся з духовенством Тячівщини

2018-12-21 09:37:21
Напередодні новорічно-різвяних свят голова Тячівської державної адміністрації Василь Дем'янчук провів зустріч за круглим столом з представниками різних конфесій Тячівщини – керівниками релігійних громад та настоятелями церков.

 - Хочу щиро привітати Вас і в Вашій особі всіх вірників з наступаючим світлим і радісним святом для всього християнського світу - Різдвом Христовим ! Дуже приємно, що ми зустрілися  наприкінці року, аби підсумувати пройдений шлях та обговорити насущні питання напередодні Нового року. Вірю, що всі Ваші молитви допомагають нам жити в любові та злагоді, приближають встановлення довгоочікуваного миру в нашій рідній Україні, - з такими словами звернувся очільник району до присутніх. 
Під час зустрічі мова йшла про роль церкви у формуванні суспільного благополуччя населення, а також про розвиток та проблеми релігійних громад. Священнослужителі наголосили на необхідності морального відродження, особливо серед молоді, виховання підростаючого покоління в дусі добрих християнських традицій, утвердження сімейних цінностей, які базуються на засадах добра та любові тощо. 
Також було відмічено, наскільки є важливим збереження толерантності та терпимості  між вірниками різних конфесій нашого багатонаціонального краю. Тому саме духовні лідери повинні  зміцнювати віру серед своїх паств, пропагувати моральні принципи суспільства та слово Спасителя.
Також під час зустрічі обговорювалися аспекти співпраці органів влади та духовенства та інші актуальні питання життєдіяльності громад. 
Насамкінець зустрічі духовенство побажало всім жителям Тячівщини веселого Різдва, Божого благословення та мирного Нового року. Щоб духовна праця та щирі молитви  і надалі утверджували нетлінні християнські цінності. А Благодать Господа нашого Ісуса Христа, і любов Бога й Отця була поміж нами! Христос рождається!
  
Прес-служба Тячівської райдержадміністрації 



Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00