Графік руху автобусів на Закарпатті у новорічно-різдвяні свята

2018-12-29 13:45:23
Розклад руху міжміських, міжобласних та приміських автобусних сполучень у святкові дні 01 та 07 січня 2019 року!

У зв’язку із новорічно-різдвяними святами, задля запобігання соціальної напруги та забезпечення належної організації перевезень пасажирів на автобусних маршрутах загального користування, відповідно до рекомендацій департаменту інфраструктури, розвитку і утримання мережі автомобільних доріг загального користування місцевого значення та житлово-комунального господарства ОДА ПрАТ «Закарпатавтотранс» та Закарпатським обласним відділенням ВГО «Всеукраїнська асоціація автомобільних перевізників» узгоджено графіки виконання рейсів на автобусних маршрутах загального користування 1 та 7 січня 2019 року.
Ознайомитись із графіками руху можна на офіційному сайті Закарпатської ОДА (перелік рейсів) та на веб-сайті ПрАТ «Закарпатавтотранс» http://zakavto.com.ua.
Також, ПрАТ «Закарпатавтотранс» рекомендовано забезпечити належний рівень поінформованості громадян про обслуговування маршрутів у святкові дні на території автостанцій області, а перевізникам розмістити відповідну інформацію в салонах автобусів.
У разі збільшення пасажиропотоків у святкові дні, ПрАТ «Закарпатавтотранс» рекомендовано організувати забезпечення додаткових рейсів автобусних маршрутів, а перевізникам забезпечити надання транспортних засобів для таких цілей.
За недотримання перевізниками виконання узгоджених графіків, облдержадміністрацією вживатимуться заходи впливу згідно із вимогами договорів про організацію перевезень пасажирів на автобусних маршрутах загального користування.
Просимо пасажирів, що мають намір скористатись громадським транспортом, заздалегідь спланувати поїздки для організації при потребі ПрАТ «Закарпатавтотранс» додаткових рейсів.
У разі виникнення питань щодо забезпечення перевізного процесу діятиме диспетчерська служба ПрАТ «Закарпатавтотранс» (контактні тел.: 0504346620, 0673707096).

Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00