"Підвищення економічної спроможності Тячівського району" - головна тема семінару в РДА

2019-01-30 15:27:35
29.01.19 р. в Тячівській РДА відбувся семінар на тему: «Підвищення економічної спроможності Тячівського району», який організували і провели - департамент економіки Закарпатської ОДА, спільно з Закарпатським Центром розвитку місцевого самоврядування за підтримки Програми «U-LEAD з Європою». 

 А саме: радник з питань регіонального Закарпатського ВП ЦРМС Микола Сюсько, начальник управління стратегічного планування та моніторингу соціально - економічного розвитку Департаменту економічного розвитку і торгівлі Закарпатської ОДА Любомир Багрій та головний спеціаліст відділу моніторингу Департаменту Олександра Буратчук. 
Участь в заході взяли державні службовці, голови і представники сільрад та об'єднаних територіальних громад району. 
Відтак присутні були ознайомлені з головними засадами державної регіональної політики в Україні та програмами державної підтримки регіонального і місцевого розвитку. 
Радник з питань регіонального розвитку Закарпатського ЦРМС Микола Сюсько розповів присутнім про основні критерії регіональної підтримки в рамках  Програми «U-LEAD з Європою». Окреслив можливості залучення інвестиційних коштів за рахунок різних державних фондів та грандів, окремо зупинився на процедурі  та механізмі їх одержання,  оформленні відповідної документації.
Про державну підтримку регіонального та місцевого розвитку, кращі проекти, реалізовані в Закарпатській області наголосив  начальник управління стратегічного планування та моніторингу соціально - економічного розвитку департаменту економічного розвитку і торгівлі Закарпатської ОДА Любомир Багрій. 
Акцентував увагу на критеріях відбору та механізмах роботи ДФРР тощо. Підкреслив важливість у цьому напрямку визначення пріоритетів і професійності написання даних проектів тощо.
Також учасникам семінару було наголошено про  впровадження відповідних  реформ у розвитку громад, активній участі в даному процесі населених пунктів району. 
Прес- служба Тячівської райдержадміністрації 




Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00