Дубівські «Карпати» увійдуть до складу Вищої ліги Закарпаття з футболу

2019-02-01 12:20:09
Як зазначив головний тренер команди Сергій Цубера, у неділю відбулося зібрання клубу, на якому й вирішили підвищитися в класі.

Поставлено високе завдання: змагатися щонайменше за місце в першій п’ятірці. Відповідно на футболістів чекає вагомий обсяг робіт в підготовчий період. Адже, як показала практика попереднього року, саме закладений у міжсезоння фундамент дав можливість «Карпатам» демонструвати результативну гру в офіційних змаганнях. Важливо й те, що ніхто не пішов із колективу. А на перегляді є 5 виконавців із досвідом виступів у вищій лізі.
Поки ж 22 футболісти Дубового вже пройшли тестування в спортзалі на предмет виявлення свого функціонального стану. Оскільки велика кількість снігу не дає можливість тренуватися на стадіоні, то кожному гравцю довели дані тестування й визначили індивідуальні завдання, над якими доведеться попрацювати до старту зимової першості. У ній «Карпати» візьмуть участь. Плануються й додатково товариські зустрічі, аби до початку до сезону максимально зігратися, повідомляє ФФЗ.
 
Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00