На Тячівщину навідався директор Львівського територіального управління НАБУ Тарас Лопушанський

2019-02-04 16:34:40
Сьогодні 4 лютого 2019 року в Тячівській РДА відбулася зустріч директора Львівського територіального управління антикорупційного Національного бюро Тараса Лопушанського з представниками влади, органів місцевого самоврядування та громадських організацій  Тячівського району. 

Під час зустрічі Тарас Лопушанський поінформував про завдання та повноваження Львівського територіального управління, юрисдикція якого поширюється і на Закарпатську область та перші результати роботи. 
Так, основним завданням Національного бюро є протидія кримінальним корупційним правопорушенням, які вчинені вищими посадовими особами, уповноваженими на виконання функцій держави або місцевого самоврядування та становлять загрозу національній безпеці.
НАБУ здійснює розслідування корупційних злочинів, здійснених високопосадовцями, суддями, керівниками великих держпідприємств, особами вищого офіцерського складу силових структур, або якщо предмет злочину більше 500 розміру прожиткового мінімуму для працездатних осіб, встановленої законом на час вчинення злочину.  
Як наголосив Тарас Лопушанський, "боротьба з корупцією – це тривалий процес, який потребує системної роботи на усіх рівнях. Зокрема консолідації зусиль правоохоронних органів та контролю громадськості, посилення роз’яснювальної роботи серед населення і формування свідомості наших громадян".  
Громадські активісти мали змогу надати запитання і почути компетентні відповіді. Серед звернень керівників ГО - про функціонування незареєстрованих АЗС на території району,  матеріально - технічне забезпечення освітніх закладів, стан автомобільних доріг державного значення тощо. 
Тарас Лопушанський закликав усіх небайдужих повідомляти про факти, що свідчать про вчинення корупційного правопорушення, і, тим самим, долучатися до боротьби з таким негативним явищем у країні як корупція. 
Прес-служба Тячівської райдержадміністрації 


Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00