Ми довіряємо людям – Президент про запровадження монетизації субсидій

2019-02-07 09:36:26
Президент Петро Порошенко наголосив на важливості довіри до людей, які отримують субсидії. Про це Глава держави сказав під час наради в Міністерстві соціальної політики щодо запуску системи монетизації субсидій.

«Монетизація – віддайте гроші споживачам субсидій, гроші з державного бюджету», – сказав Президент. При цьому він зазначив, що система не працювала ефективно з причин дефіциту довіри.
«Українцям не довіряли. Не довіряли, бо казали, що якщо віддати готівку пенсіонерам, малозабезпеченим, то вони не заплатять (за спожиті житлово-комунальні послуги – ред.). Хочу наголосити, що і я як Президент, і Прем’єр-міністр, і Уряд довіряємо українцям», – підкреслив Глава держави.
Він додав, що саме тому зараз за результатами зустрічі, яка відбулася в Ситуаційному центрі Адміністрації Президента України, «реалізовуємо і запускаємо проект, процес монетизації субсидій, щоб вже за лютий в березні ті, хто отримує субсидії, мали можливість їх отримати в готівковій формі».
«Для чого? Щоб зробити партнерами весь український народ, і мотивувати їх скоротити споживання. Перейти до тих норм споживання, які були у тих, хто розраховується готівкою за спожиті послуги і забезпечити енергоефективність і енергозбереження. Ми довіряємо людям», – наголосив Президент.

Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00