У Тячеві відбулися урочистості з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав

2019-02-13 15:26:50




 13 лютого у Тячеві відбулися урочистості з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 30-ї річниці виведення військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан. 


Заходи за традицією  розпочалися з урочистої ходи центром міста до пам’ятника воїнів-інтернаціоналістів, де відбулося покладання квітів та відслужена панахида священнослужителями за участі воїнів-афганців, представників районної та місцевої влади. 

Після чого в районному будинку культури відбулись урочисті збори: "Афганістан - це рана, що не перестає боліти".  

Присутніх у залі воїнів - афганців  привітали:  голова  Тячівської  РДА Василь Дем’янчук, голова районної ради Іван Фабрицій,  міський голова  Іван Ковач, районний військовий  комісар Юрій Клюшник, голова спілки ветеранів війни в Афганістані Василь Мотичко, голова  громадської організації ветеранів правоохоронних органів Михайло Немеш та учасники війни в Афганістані.

Керівники району звернулися до учасників заходу з побажаннями здоров’я та миру, відмітивши, що 30 - ть незабутніх років віддаляє нас від того часу, коли радянські воїни покинули обпалену чужим сонцем афганську землю і повернулися до своїх матерів і сімей. Вони подякували колишнім військовослужбовцям за проявлену мужність та стійкість, побажали всім міцного здоров’я, сімейного благополуччя та мирного неба над головою. А також вручили грамоти та почесні відзнаки. 

Піднесений настрій в урочистій залі створили виступи працівників відділу культури, аматорів сцени та афганців району.


Прес-служба Тячівської райдержадміністрації
























































Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00