Шановні учасники бойових дій в Афганістані та військових конфліктів на території інших держав!

2019-02-15 08:15:04




Сьогодні   виповнюється 30 років з часу виведення військ колишнього Радянського Союзу з Республіки Афганістан. В цей день ми вшановуємо не тільки загиблих, а і висловлюємо глибоку вдячність усім, хто повернувся додому, хто чесно і мужньо виконував військову присягу в «гарячих точках» планети.

Ми схиляємо голову перед тими, хто не повернувся з війни.  Пам’ять війни – це пам’ять серця, її несуть крізь роки нові і нові покоління людей.

 Ці пам’ятні дні  30 років поспіль ми  відзначали як свято завершення останньої війни, де брали участь сини України. Нажаль, цьогорічні роковини співпали з загостренням внутрішньої політичної ситуації в нашій державі та збройної агресії з боку Росії, яка створює загрозу територіальній цілісності і суверенітету України.

В ці тяжкі для країни часи, як ніколи, ми згадуємо та цінуємо подвиги учасників бойових дій. Це та велика і велична правда історії, яку не спотворити і не перекреслити жодними змінами у сучасному мінливому світі. Це взірець реального, дієвого патріотизму для кожної чесної людини і свідомого громадянина, наочне свідчення єдності всіх поколінь нашого народу.

Чимало ветеранів афганської війни сьогодні захищають кордони нашої Вітчизни на Сході.  Ми схиляємо голови перед усіма, хто пролив свою кров заради забезпечення миру. Ми завжди будемо пам’ятати всіх тих, хто не повернувся, віддавши своє життя за свободу та незалежність нашої держави.

Бажаємо  Вам, сім’ям Ваших загиблих друзів, усім Вашим рідним та близьким міцного здоров’я,  добробуту й злагоди, а головне – мирного неба над головою!

З повагою, 

голова Тячівської державної адміністрації Василь Дем’янчук та голова   районної ради Іван Фабрицій 

Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00