Грошове забезпечення воїнів на передовій буде підвищено – Президент

2019-03-04 12:48:46
Президент Петро Порошенко під час перебування на опорному пункті українських десантників в районі проведення операції Об'єднаних сил,
повідомив про рішення підвищити грошове забезпечення військовослужбовців, які знаходяться на передовій.
«Я прийняв рішення і доручаю міністру підвищити рівень грошового забезпечення тих бійців, які знаходяться на передовій. Починаючи з першого квітня, я наказую, щоб грошове забезпечення – доплату на першій лінії підняти на 2000 грн. Мінімальна доплата має складати 12000 грн. для кожного військовослужбовця», - повідомив Глава держави.
При цьому він підкреслив, що на тисячу гривень має бути підвищена доплата на другий лінії і її рівень має бути доведено до 5500 грн.
«Ми маємо підтвердити, що це мій першій пріоритет як Президента та Верховного Головнокомандувача Збройних Сил України», - додав Петро Порошенко.
Президент також наголосив на важливості забезпечення українських військових моряків, які боронять азовське узбережжя. «Під час виходу в море на бойові операції. Їм потрібно забезпечити таку саму доплату, як бійцям на першій лінії», - сказав Петро Порошенко.
Під час спілкування з військовими Президент акцентував на тому, що держава робить все, щоб модернізувати українську армію, починаючи від захищеного зв’язку, до забезпечення сучасними дронами, іншими засобами та озброєнням тощо.
Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00