Голова Тячівської РДА Василь Дем'янчук провів особистий прийом громадян

2019-03-05 15:22:13
Сьогодні 05.03.19 в Тячівській РДА голова Василь Дем'янчук провів особистий прийом громадян
 
Участь також взяли -  голова районної ради Іван Фабрицій, керівник апарату РДА Богдан Макусій, завідувач сектору по роботі із зверненнями громадян РДА  Віталія Майор, начальник Тячівського УСЗ Василь Бонка, начальник управління освіти Марія Думнич та інші керівники структурних підрозділів РДА.
На прийом звернулися мешканці населених пунктів району щодо виділення одноразової матеріальної допомоги учаснику АТО і забезпечення твердим паливом, надання допомоги для проведення лікування, призначення субсидії, порушення будівельних норм тощо. 
За підсумками всіх особистих звернень голова РДА Василь Дем'янчук надав обґрунтовані відповіді на запити громадян та взяв на контроль їх вирішення.
Відтак  учасники зібрання провели зустріч з групою журналістів та громадських активістів ГО "Народний контроль Закарпаття". Серед обговорених питань йшлося про діяльність органів влади та місцевого самоврядування, силових та контролюючих відомств району, матеріально - технічного забезпечення навчальних закладів, виділення земельних ділянок учасникам АТО, незаконного функціонування гральних апаратів та ін. 
Звертаючись до присутніх журналістів, голова РДА Василь Дем'янчук наголосив щодо публічності й відкритості у роботі керівництва Тячівщини та налагодження конструктивної співпраці з громадськістю у вирішенні актуальних питань життєдіяльності району.
 Прес-служба Тячівської райдержадміністрації





Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00