У Тячівській РДА відбулася нарада з головами місцевих рад району

2019-03-29 16:08:36
Сьогодні 29.03.19 р. голова Тячівської державної адміністрації Василь Дем'янчук, за участі голови районної ради Івана Фабриція та керівника апарату РДА Богдана Макусія, провів нараду з головами місцевих рад. 

Насамперед очільник Тячівщини звернув увагу керівників органів місцевого самоврядування стосовно належного проведення виборів 31 березня  2019 в рамках повноважень, визначених для органів виконавчої влади і місцевого самоврядування законом «Про вибори Президента України» та відповідними актами ЦВК.
Зокрема що стосується ефективної взаємодії з правоохоронними органами та іншими службами з метою забезпечення правопорядку  та безпеки під час здійснення голосування тощо.  
Відтак присутні розглянули питання проведення заходів з благоустрою населених пунктів відповідно до прийнятого розпорядження голови РДА. 
Василь Дем'янчук наголосив, що  благоустрій — це візитна картка кожного населеного пункту, яка, на жаль, на сьогодні виглядає дуже непривабливою. Саме за станом  чистоти  в першу чергу оцінюється діяльність як місцевої влади так і громади, яка там проживає. 
Відтак закликав голів сільських, селищних рад до проведення масових робіт з широким залученням громадськості по розчистці придорожніх смуг, упорядкування території, насадження дерев та інших заходів у рамках проведення благоустрою. 
Прес-служба Тячівської райдержадміністрації
Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00