У гірському селі Лопухово урочисто відкрито сучасний спортивний майданчик

2019-04-07 16:05:26
Цієї пятниці 05.04.19 у віддаленому гірському селі Лопухово відбулося чудове дійство - урочисте відкриття спортивного майданчика на території школи.

 З приводу чого тут зібралися керівництво та актив населеного пункту, представники громадськості й педагогічний колектив школи.  І звісно ж, учнівська молодь, яка  не приховувала радісних емоцій від свята.
На урочистості завітали й почесні гості з району - голова Тячівської державної адміністрації Василь Дем'янчук, голова районної ради Іван Фабрицій, депутат Закарпатської обласної ради Василь Федурцьо та ін. Їх школярі зустріли традиційним "хлібом-сіллю" і теплими словами вітань. 
Звертаючись до присутніх, сільський голова Лопухова Іван Фабрицій наголосив, що відкриття споритивного майданчика важлива подія для їх гірського села, про що раніше місцева молодь могла хіба що мріяти. Відтак висловив слова подяки будівельникам і  всім причетним до реалізації даного проекту за щире співробітництво та взаєморозуміння. 
Сучасний спортивний майданчик збудовано за державні кошти у співфінансуванні з місцевим бюджетом. Велика вдяність за спонсорську допомогу групі енергетичних компаній "Ренер" та за сприяння депутату Закарпатської облради Андрію Андрієву, керівництву району та земляку - депутату Василю Федурці. 
У свою чергу голова Тячівської державної адміністрації Василь Дем'янчук відмітив наскільки приємно бачити як за останні роки помітно розвивається інфраструктура населеного пункту і відкриття спортивного майданчика стане ще одним кроком у цьому напрямку.  Відтапер на сучасному штучному полі зможуть займатимуться спортом і проводити своє дозвілля молоде покоління і таким чином зміцнюватиме  здоров'я та гартуватиме витримку й силу.   
Голова Тячівської районної ради Іван Фабрицій від імені депутатського корпусу висловив вітання громаді, а також запевнив у подальшому сприянні в соціальному розвитку села Лопухово. 
Як наголосив депутат Закарпатської облради Василь Федурцьо останній рік на Тячівщині збудовано декілька сучасних спортивних майданчиків. І така робота триватиме й надалі, що сприятиме загальному оздоровленню населення.   
Відтак відбулася урочита церемонія перерізання червоної стрічки. Після чого шкільні команди зайняли свої місця на футбольному полі та провели перші змагання з міні-футболу.
Прес-служба Тячівської райдержадміністрації 











Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00