В Тячівській РДА відбулася робоча зустріч щодо реалізації пробації в районі

2019-04-15 16:04:46
Сьогодні, 15.04.19 голова Тячівської державної адміністрації Василь Дем'янчук провів робочу зустріч із заступником начальника відділу Тячівського РВ філії Державної установи "Центр пробації" в Закарпатській області Василем Токар. 

Відтак було зазначено, що зовсім нещадовно утворено систему пробації в Україні, яка  включає  в себе низку наглядових та соціально-виховних заходів, які застосовуються за рішенням суду та відповідно до закону до засуджених, виконання певних видів кримінальних покарань.
У 2018 році було сформовано єдину Державну установу “Центр пробації” з підпорядкуванням їй уповноважених органів з питань пробації, удосконалено організаційну структуру, механізм використання фінансових, матеріальних та технічних умов функціонування органів пробації для ефективного використання поставлених завдань.
Учасники зустрічі обговорили питання щодо реалізації пенітенціарної пробації в Тячівському районі.  
Зокрема, що стосується вирішення проблем, які виникають під час впровадження елементів пробації, зокрема, соціальної та суспільної адаптації, відновлення документів, що посвідчують особу громадянина України,  реєстрації осіб, які звільняються з місць позбавлення або обмеження волі.
А також іншої підтримки як з боку влади, так  і громадськості, щоб допомогло звільненій особі в подальшому уникнути конфліктів із законом та вести здоровий та правослухняний спосіб життя. 
Прес-служба Тячівської райдержадміністрації 
Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00