Запрошуємо на навчання за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування»

2019-04-16 15:50:39
Запрошуємо  здобути професійну освіту за державним замовленням за магістерською програмою за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування»
(за вечірньою або заочною формами навчання) у Львівському регіональному інституті державного управління Національної академії державного управління при Президентові України – єдиному у західному регіоні України (Волинська, Закарпатська, Івано-Франківська, Львівська, Рівненська, Тернопільська, Хмельницька і Чернівецька обл.) закладі освіти, виключно у якому мають право здобувати освіту за державним замовленням (відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 01.04.2013 р. № 255) державні службовці 1-5 груп оплати праці, зокрема:
- керівник апарату місцевої держадміністрації та його заступник;
- начальник самостійного управління, служби та його заступник;
- начальник самостійного відділу, служби;
- завідувач самостійного сектору;
- заступник керівника департаменту, головного управління, служби;
- заступник керівника самостійного управління, служби.
Основні вимоги до вступників: наявність вищої освіти (бакалавра, спеціаліст чи магістр), стаж державної служби не менше 1 року.
Вступні випробування (у формі комп’ютерного тестування і співбесіди) будуть проводитись за графіком у період з 02 травня до 27 липня 2019 року. При поданні електронної заяви на сайті Інституту (http://www.lvivacademy.com/vstup_2019/magistratura_pua.htmможна обрати бажану дату проходження вступних випробувань.
До заяви про вступ (у день проходження вступних випробувань) необхідно додати: копії диплома про вищу освіту та додатка до нього, трудової книжки, паспорта громадянина України (перша сторінка), реєстраційного номера облікової картки платника податків, 4 кольорові фотокартки розміром 3x4 см. Оригінали паспорта і диплома з додатком необхідно пред’явити у приймальній комісії.
Докладнішу інформацію можна отримати у приймальній комісії Інституту за тел. (032) 244-81-12; моб. (098) 875-72-61  

Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00