Відбулася нарада керівників дошкільних закладів освіти району

2019-04-17 16:51:36
Сьогодні 17 квітня2019 року голова Тячівської державної адміністрації Василь Дем'янчук взяв участь в нарадікерівників дошкільних навчальних закладів. 

У ході наради, яку провела начальник управління освіти Марія Думнич  були розглянуті  наступні планові питання.
Щодо організації роботи та дотримання вимог з питань охорони праці та безпеки життєдіяльності у закладах дошкільної освіти інформувала начальник відділу дошкільної та загальної середньої освіти Н.Мацола. 
Про порядок зарахування дітей в інклюзивні та спеціальні групи закладів дошкільної освіти розповіла директор ІРЦ В.Стойка. 
Голова райдержадміністрації Василь Дем'янчук звернувся до присутніх щодо вирішення актуальних питань дошкільної освіти, зокрема що стосується фінансування бюджетних закладів, їх матеріально-технічного забезпечення та охоплення дітей дошкільною освітою, перспектив розвитку даної галузі в районі тощо.
 Очільник Тячівщини відмітив чимало позитивних змін з реформуванням освіти у напрямку запровадження сучасних методів навчання та створення відповідних умов для виховного процесу. І робота в цьому напрямку триватиме й надалі.  
Відтак начальник управління освіти Марія Думнич у своєму виступі щодо контролю за діяльності закладів дошкільної освіти наголосила на необхідності дотримання виконавської та трудової дисципліни всіма учасниками навчально-виховного процесу. 
 А також на важливості обговорених питань та персональній відповідальності керівників дошкільних закладів за їх виконання.
 З обговорених питань прийняті відповідні рішення, надані доручення та визначені виконавці.
Прес-служба Тячівської райдержадміністрації


Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00