У Тячівській РДА вручили жінкам нагороди "Мати - героїня"

2019-04-19 11:49:34
Сьогодні, 19 квітня 2019 р у Тячівській райдержадміністрації відбулось урочисте нагородження матерів-героїнь району, яких нещодавно відзначено на державному рівні.

 Відповідно до Указу Президента України Петра Порошенка № 416, за материнську самовідданість, народження та зразкове виховання дітей, забезпечення умов всебічного їх розвитку, вручено посвідчення та нагрудний знак до почесного звання України «Мати-героїня» 24 багатодітним жінкам - мешканкам району.
 Захід провели:  голова РДА Василь Дем’янчук, керівник апарату РДА Богдан Макусій, а також т.в.о. завідувача сектору у справах сім'ї Тячівського УСЗН державної адміністрації Інгрід Дем'янчук.
Відтак очільник Тячівщини привітав жінок, які присвятили своє життя важливій та найбільш клопіткій праці – вихованню дітей. 
- Виростити та виховати п’ятеро і більше дітей – це справжній героїзм. Україна пишається і підтримує такі родини, адже діти - майбутнє нашої країни. Низький вам уклін! – сказав Василь Дем'янчук. 
Також привітав присутніх з наступаючими великодніми святами, побажав усім  міцного здоров'я й довголіття, благополуччя в сім'ях і Божих благословінь.
 Прес-служба Тячівської райдержадміністрації















Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00