Голова райдержадміністрації Василь Дем’янчук провів брифінг для представників місцевих ЗМІ

2019-05-24 10:08:24



Участь у брифінгу також прийняли перший заступник голови РДА Михайло Полажинець та керівник апарату райдержадміністрації Богдан Макусій.


Керівник району поінформував про загальну суспільно-політичну ситуацію, про підсумки соціально-економічного розвитку району та відповів на кількісні запитання журналістів, які стосувались всіх напрямків життя і роботи районної влади.

Відтак, впродовж 2015-2018 років районною державною адміністрацією спільно з органами місцевого самоврядування, районною радою за сприянням обласного керівництва здійснено ряд заходів по забезпеченню стабільної роботи установ освіти, охорони здоров’я, культури, зміцнення їх матеріальної бази.

Як зазначив Василь Дем’янчук, одним із  пріоритетних напрямків роботи був і залишається ремонт автомобільних доріг.

- Останні роки Україна переживає нелегкі часи, частину території нажаль втрачено, тому вкрай необхідно згуртуватись для зміцнення обороноздатності нашої країни.  Однак будь-яка важка ситуація завжди приховує в собі ресурси, що можуть допомогти адаптуватися, мобілізуватися і знайти нові шляхи вирішення проблем.

-  Перебуваючи на посаді майже 4 роки я разом з командою зміг зберегти соціальний спокій мешканців нашого району. Особисто моїм завданням було допомогти нашим воїнам, які захищають нашу країну. Ми організували більше 30-ти  поїздок на схід та було придбано 15 автомобілів для наших військових формувань.  Нам вдалось допомогти  відновити роботу школи та дитячого садочка м. Красногорівка, що на сході. За ці роки   зроблено максимум, що було можливо,   щиро дякую всім хто долучався до цієї   роботи.

 Адже будуючи справжню європейську  країну ми повинні  починати з себе, тільки спільними зусиллями ми можемо збудувати сильну, незалежну державу.

На сам кінець Василь Дем’янчук наголосив - Я написав заяву на звільнення з посади голови районної державної адміністрації, але  буду виконувати свої  функціональні обов’язки згідно чинного законодавства України.

Прес-служба Тячівської райдержадміністрації

Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00