Повідомлення ТЯЧІВСЬКОЇ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ

2019-05-22 16:17:05


Тячівська районна державна адміністрація оголошує про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті детального плану території та стратегічній екологічній оцінці проекту документа державного планування 

ПОВНА НАЗВА ДОКУМЕНТА ДЕРЖАВНОГО ПЛАНУВАННЯ

            Детальний план території щодо зміни цільового призначення земельної ділянки з земель для індивідуального садівництва в землі для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об'єктів енергогенеруючих підприємств, установ і організацій за межами населеного пункту Буштино, на території Буштинської селищної ради, Тячівського району, Закарпатської області (далі — Детальний план).

           Мета розробки Детального плану – уточнення планувальної структури і функціонального призначення земельної ділянки, загальною площею 6,5800 га та прилеглої території на предмет можливості розміщення об'єкту "електростанція на сонячних батареях ".

            Проект розроблено на підставі розпорядження №667 Тячівської районної державної адміністрації від 20 грудня 2018р.

            Замовник містобудівної документації — Тячівська районна державна адміністрація в особі голови райдержадміністрації  Дем’янчук В.Ю. Виконавець проекту детального плану – ТОВ «Моя Земля».

ОРГАН, ЩО ПРИЙМАТИМЕ РІШЕННЯ ПРО ЗАТВЕРДЖЕННЯ ДОКУМЕНТА ДЕРЖАВНОГО ПЛАНУВАННЯ

Тячівська районна державна адміністрація

ПЕРЕДБАЧУВАНА ПРОЦЕДУРА ГРОМАДСЬКОГО ОБГОВОРЕННЯ

            Дата початку та строки здійснення процедури: громадське обговорення проекту Детального плану та звіту про стратегічну екологічну оцінку розпочато з дня їх оприлюднення - 25 травня 2019 року на сайті Тячівської районної ради за адресою http://tyachiv-rda.gov.ua та триватиме до 24 червня 2019 р. 

СПОСОБИ УЧАСТІ ГРОМАДСЬКОСТІ

            Громадськість в межах строку громадського обговорення має право подати в письмовій формі зауваження та пропозиції до звіту із стратегічної екологічної оцінки та проекту документу державного планування. Усі зауваження і пропозиції до проекту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку, одержані протягом встановленого строку, підлягають обов’язковому розгляду замовником. За результатами розгляду замовник враховує одержані зауваження або вмотивовано їх відхиляє.

ДАТА, ЧАС І МІСЦЕ ПРОВЕДЕННЯ ЗАПЛАНОВАНИХ ГРОМАДСЬКИХ СЛУХАНЬ 

            24 червня 2019 року об одинадцятій годині у адмінприміщенні Буштинської селищної ради смт Буштино, вул. Головна 91відбудуться громадські слухання з презентацією та експонуванням проекту.

            Ознайомитися з проектом Детального плану та звітом про стратегічну екологічну оцінку можна в Тячівській районній державній адміністрації за адресою: 90500, Закарпатська область, м. Тячів, вул. Незалежності 30

ОРГАН, ДО ЯКОГО ПОДАЮТЬСЯ ЗАУВАЖЕННЯ І ПРОПОЗИЦІЇ, ЙОГО ПОШТОВА ТА ЕЛЕКТРОННА АДРЕСИ ТА СТРОКИ ПОДАННЯ ЗАУВАЖЕНЬ І ПРОПОЗИЦІЙ

            Зауваження і пропозиції до Звіту із стратегічної екологічної оцінки, проекту Детального плану території подаються до: Тячівська районна державна адміністрація в особі голови райдержадміністрації  Дем’янчук В.Юза адресою 90500, Закарпатська область, м. Тячів, вул. Незалежності 30

            Строк подання зауважень і пропозицій до 21 червня 2019 року. Пропозиції та зауваження, подані після встановленого строку, не розглядаються.

НЕОБХІДНІСТЬ ПРОВЕДЕННЯ ТРАНСКОРДОННИХ КОНСУЛЬТАЦІЙ щодо проекту документа державного планування відсутня.

Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00