Відбувся районний дитячий фестиваль «Юні таланти Тячівщини»

2019-05-31 15:04:10
«Юні таланти Тячівщини»
30 травня відбувся районний дитячий фестиваль «Юні таланти Тячівщини», який проводиться цього року вже в шосте на передодні Міжнародного дня захисту дітей. Глядачі мали можливість побачити юні обдарування, переможців районних, обласних, всеукраїнських та міжнародних конкурсів, які співали, грали на інструментах, танцювали і розповідали вірші. 
Відкрив фестиваль хор хлопчиків «Соколята» Тячівської дитячої школи мистецтв з піснею «Добрий день, матусю, Україно» ( керівник Ірина Турчиняк, акомпаніатор Тетяна Фекете). 
Глядачі оплесками вітали Нодь Емілію – ученицю Солотвинської дитячої школи мистецтв з піснею ««Ніжність»,( викладач Анастасія Суходольська) та лауреата міжнародного конкурсу «Гуцульська родина» та фестивалю «Іван Попович збирає таланти», солістку - Крайняй Юліанну ученицю Буштинської дитячої школи мистецтв яка виступила з чудовим танцем «Хороший ранок» - (керівник Рената Велеган).
Музика навколо нас, вона супроводжує наше життя і здатна відтворити будь-який стан душі людини. Веселість і сум, радість і туга, любов і ненависть — все підвладне музиці, цій чарівниці, здатній піднести людину, прикрасити її життя. Відтак на сцену вийшов взірцевий ансамбль народної музики «Нересницькі візерунки» Нересницької ДШМ з весільними мелодіями. (керівник Володимир Гудак).
З піснею «Школа» виступила лауреат міжнародних, всеукраїнських конкурсів у номінації «Естрадний вокал» учениця Дубівської дитячої школи мистецтв – Златослава Носа.
«Посміхайтеся, люди, частіше! На Землі тоді буде тепліше!» саме з таким закликом звертався до глядачів Артем Негря – учень Углянської дитячої школи мистецтв, дипломант ІІІ ступеня обласного конкурсу українського художнього слова імені Івана Ірлявського «Моя весна» з гуморесками «Ходять жони і дівки» та «Залізний характер» (викладач Ярослава Корнута).
Найпопулярнішим музичним інструментом у світі є гітара. У неї надзвичайна влада над людьми й над часом, вона вічна і завжди в моді, і на цьому інструменті грає Артур Драгун – учень Ганичівської дитячої школи мистецтв під керівництвом викладача Оксани Тяско. На фестивалі Артур виконав композицію «Ой, джигуне, джигуне».
Вихованці клубу спортивного танцю «Фортуна» м.Тячів виступили з танцем «Хіп-хоп» (керівник Жанна Поор) , а юна солістка будинку культури с.Ганичі виконала пісню «Я молюсь за тебе».
Танцювальний колектив «Радість» Тячівської дитячої школи мистецтв підняв настрій присутніх у залі танцем «Ла нунта аста» (керівник Садова Анастасія)
Завершили програму фестивалю переможці обласного конкурсу фольклорних колективів «Веселковий передзвін», учні відділу хореографії Нижньоапшанської дитячої школи мистецтв з танцем «Марамуреш колаж» (керівник Марія Влад). Ведучі свята, провідні методисти районного методичного центру, Діана Шпілка та Анна Сасин побажали всім дітям гарного настрою і творчих успіхів. «Кожна людина — це цілий світ». І тільки сила мистецтва дає нам змогу пізнати ці світи.
Дитячою бібліотекою була організована виставка Кенді-бар бібліотечний та книжкова виставка "Літературні смаколики"
«Юні таланти Тячівщини»

«Юні таланти Тячівщини»

«Юні таланти Тячівщини»

«Юні таланти Тячівщини»

«Юні таланти Тячівщини»

«Юні таланти Тячівщини»

«Юні таланти Тячівщини»

«Юні таланти Тячівщини»

«Юні таланти Тячівщини»

«Юні таланти Тячівщини»

«Юні таланти Тячівщини»

«Юні таланти Тячівщини»

«Юні таланти Тячівщини»

«Юні таланти Тячівщини»

«Юні таланти Тячівщини»

Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00