Бійці 128 -ї бригади навідались на Тячівщину та поклали квіти на могили загиблих побратимів

2019-06-03 12:56:10
Днями, бійці героїчної 128 -ї Закарпатської гірсько-піхотної бригади навідались в ряд населених пунктів та освітніх закладів Тячівського району, де зустрілись з активістами, волонтерами й учнівською молоддю.

А перед тим поспілкувались з керівництвом району, якому подякували за співпрацю і надання гуманітарної допомоги під час перебування в АТО та інших місцях дислокації їх військової частини. 
Відтак залучились подальшою підтримкою з боку районної влади та громадськості, яка вкрай необхідна нашим захисникам у боротьбі з ворожою агресією на сході нашої країни.  
Не могли військові оминути й село Углю, куди навідались, щоб віддати шану та покласти квіти на могили своїх загиблих побратимів.
Бойові товариші вшанували пам'ять полеглого під сумнозвісним Дебальцевим кадрового військового, старшого лейтенанта, 28 -ми річного Олександра Шимона. 
Командир взводу ремонтно- відновлювального батальйону 128-ї гірсько-піхотної бригади брав участь у боях на сході України, у "найгарячіших" точках АТО.  В грудні 2014-го, під час обстрілу терористами з РСЗВ «Град». був смертельно поранений прямим влученням снаряду. 
Ще одна могила мужнього захисника України, 23 -ох річного Володимира Цірика ("Оса") теж старшого лейтенанта й випускника Львівської Національної академії Сухопутних військ ім. гетьмана Сагайдачного, знаходиться майже поруч. 
Молодий і перспективний командир 9-ї механізованої роти 3-го механізованого батальйону 93-ої бригади, який воював під Пісками й за ДАП, загинув у  2016-му році, поблизу села Кримське. 
На жаль, війна забирала кращих кадрових військових, захисників і  патріотів як рідного села Угля, так і всієї Тячівщини та України.
Їх подвиг та самопожертва заради збереження цілісності країни назавжди залишиться у пам'яті нащадків.
Вічна слава героям! 
Прес-служба Тячівської райдержадміністрації





Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00