Голова Тячівської РДА Василь Дем'янчук привітав місцевих журналістів з професійним святом

2019-06-06 15:14:25
Сьогодні, 6 червня 2019 р, голова Тячівської РДА Василь Дем'янчук провів урочисту зустріч за круглим столом з представниками місцевих мас-медіа.
Участь у зібранні також взяв перший заступник голова РДА Михайло Полажинець. 
Відтак очільник району привітав  журналістів з професійним святом, відзначивши важливу роль працівників даної професії, яку вони виконують в суспільстві.
За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та вагомий внесок у висвітлення роботи органів виконавчої влади та нагоди Дня журналіста Василь Дем'янчук відзначив кращих фахівців Почесними грамоти райржадміністрації. 
А саме:  Ольгу Фіцай - редактора ТОВ "Редакція Тячівської районної газети "Дружба" та журналістів цього видання - заступника редактора Наталію Маджару, відповідального секретаря Ганну Макаренко, зав. відділом Лідію Білак. 
А також головного редактора ТОВ "Редакція міської газети "Тячів" Іванну Фіцай, кореспондентів газети -   Ірину Плиску та Вікторію Мазур. 
А також за оперативне висвітлення діяльності районної адміністрації та інформаційне наповнення офіційного сайту Тячівської райдержадміністрації  - начальника відділу з питань внутрішньої політики апарату Тячівської районної державної адміністрації Любов Немеш та головного спеціаліста відділу Світлану Цуберу. 
Очільник Тячівщини Василь Дем'янчук побажав усім журналістам подальших творчих успіхів , натхнення до праці, добра, здоров'я, поваги і визнання. Щоб  професійна справа людей, для яких оперативність, об’єктивність, достовірність,  не просто слова, а стиль життя,  завжди приносила радість та задоволення.
Прес-служба Тячівської райдержадміністрації 















Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00