У ряді населених пунктах Тячівщини триває ремонт доріг

2019-06-13 13:49:58
Тячівська державна  адміністрація провела тендер на експлуатаційне утримання та поточний ремонт доріг районного значення.

І попри несприятливі метереологічні  умови, в той час, коли дозволяє погода, на території району здійснюються ремонтні роботи доріг в кількох напрямках. 
Так,  зовсім нещодавно відремонтовано ділянки доріг місцевого значення загального користування "Терново-Вишоватий", "Терново-Петрушів", ідуть підготовчі роботи на ділянці "Тересва -Нересниця". 
Завершується ремонт у селі Крива, який продовжено у напрямку села Терново, також розпочато у селі Біловарці. 
В межах району та у кількох населених пунктах тривають роботи на дорозі державного значення "Мукачево-Рогатин".  
З боку керівництва адміністрації робиться все можливе, щоб якнайшвидше здійснювались роботи і на дорогах обласного значення, які на сьогодні знаходяться у вкрай незадовільному стані та  потребують негайного ремонту. На сьогодні проводяться перемовини з підрядником щодо ремонту дороги "Синевір-Колочава-Буштино".  
Загалом, як наголошує очільник Тячівщини Василь Дем'янчук,  ремонт автошляхів продовжується на тих напрямках , які були розпочаті минулого року.
Акцент як і минулоріч направлено на капітальний ремонти із суцільним асфальтним покриттям, що дозволить покращити інфраструктуру доріг району і тим самим збільшити інвестиційну та туристично- рекраційну привабливість району. 
Прес-служба Тячівської райдержадміністрації


 

Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00