У Тячівській РДА відбулося засідання комісії по заготівлі природних ресурсів місцевого значення

2019-06-13 14:55:50
Сьогодні,  14.06.19 р під керівництвом першого заступника голови Тячівської районної державної адміністрації Михайла Полажинця відбулося засідання комісії з питань заготівель природних рослинних ресурсів місцевого значення.


 Участь у засіданні також взяли: в.о керівника апарата  районної ради Олександр Козар, начальник управління економічного розвитку і торгівлі РДА Тетяна Миколайчук, начальник відділу аналізу і прогнозу соціально-економічного розвитку РДА Еріка Лойош, начальник відділу агропромислового розвитку РДА Юрій Дан, головний спеціаліст департаменту екології та природних ресурсів Закарпатської ОДА Василь Бокоч, директор ДП  «Мокрянське  ЛМГ» Володимир Куцин, Руськомокрянський сільський голова Анатолій Барна та Лопухівський сільський голова Іван Фабрицій та ін.
 На порядок денний було винесено питання  щодо рентної плати за спеціальне використання лісових ресурсів: заготівлю другорядних лісових матеріалів та використання корисних властивостей лісів на території Тячівського району у 2019 році. І відтак встановлення середніх закупівельних цін за 1 кг сировини на цей рік  та терміну дії дозволу на заготівлю тощо.
 В ході роботи комісії також було обговорено проблемні питання, які виникають в процесі заготівлі лісових ресурсів місцевого значення та надано пропозиції щодо їх усунення.
 Прес-служба Тячівської райдержадміністрації




Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00