У Тячівській РДА відбулося засідання комісії з питань використання коштів передбачених у державному бюджеті для розвитку виноградарства, садівництва і хмелярства

2019-06-21 14:00:46




         Сьогодні,  21.06.2019 року, під керівництвом першого заступника голови Тячівської районної державної адміністрації Михайла Полажинця відбулося засідання комісії з питань використання коштів передбачених у державному бюджеті для розвитку виноградарства, садівництва і хмелярства.

         Участь у засіданні також взяли: головний державний фінансовий інспектор відділу контролю в аграрній галузі екології та природокористування управління Західного офісу Держаудитслужби в Закарпатській області – Володимир Фіцай, начальник відділу агропромислового розвитку РДА - Юрій Дан, начальник відділу енергоефективності, житлово- комунального господарства та інфраструктури РДА – Катерина Фаловська, головний спеціаліст відділу агропромислового розвитку РДА - Марина Степа, головний спеціаліст фінансового управління РДА – Оксана Токар.

         На порядок денний було винесено питання  щодо розгляду заяви керівника фермерського господарства «Голден +» - Юрія Белоцького,  стосовно компенсації вартості фактично понесених витрат на виконання робіт по закладенню молодих багаторічних насаджень згідно постанови Кабінету Міністрів України від 15 липня 2005 року № 587. Після розгляду наявних документів, члени комісії відвідали яблуневий сад, який розташований в с. Руське Поле.


Юрій Дан, начальник відділу агропромислового розвитку Тячівської РДА







Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00