Михайло Полажинець взяв участь у засіданні Координаційної ради Карпатського біосферного заповідника

2019-06-25 11:34:58
24.06.19 в.о. голови Тячівської державної адміністрації Михайло Полажинець взяв участь у черговому засіданні Координаційної ради Карпатського біосферного заповідника (КБЗ). 

Участь у зібранні взяли також представники органів місцевої влади, державних лісогосподарських підприємств, громадських організацій Тячівського і Рахівського районів. 
На зібранні було розглянуто ряд питань за порядком денним:
1. Про стан виконання природоохоронних заходів Карпатським біосферним заповідником у 2018 р. та план пріоритетних заходів на 2019 р.
2. Про «Меморандум про співпрацю в збереженні і невиснажливому використанні природних комплексів Карпатського біосферного заповідника, як частини транснаціонального об’єкта Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО «Букові праліси і давні ліси Карпат та інших регіонів Європи» та питаннях сталого розвитку прилеглих до нього територій» з територіальними громадами населених пунктів Рахівського і Тячівського районів.
3. Про підтримку ведення полонинського господарства на території Карпатського біосферного заповідника у 2019 р.
4. Щодо розроблення генеральних планів населених пунктів у зоні діяльності Карпатського біосферного заповідника.
Загалом чергове засідання Координаційної ради пройшло в конструктивному руслі, з обговорених питань прийнято відповідні рішення та схвалено напрямки подальшої роботи.
 Прес-служба Тячівської райдержадміністрації
Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00