Волонтери з Тячівщини роздавали в зоні АТО новорічно-різдвяні подарунки

2018-01-12 09:04:48

Майже 15 тонн вантажу, який в основному складався з новорічно-різдвяних подарунків, продуктових наборів, овочів, фруктів  та різного роду смаколиків напередодні зимових свят було доставлено з Тячівщини в зону АТО.
Впродовж декількох днів група волонтерів, яких очолив Віталій Богдан з Углі, в  супроводі бійців 128 -ї бригади, роздавала їх по військових частинах, дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладах, соціальних установах та мирному населенню так званої сірої зони.
Зі слів Віалія Богдана, навідались зокрема у такі населені пункти як Новолуганське,  Зайцево та Красногорівку,  яка досі є найгарячішою точкою АТО.  І з керівництвом якою Тячівська адміністрація підписала договір про співпрацю, в результаті чого надає благодійну допомогу установам та організаціям даного міста.
 На цей раз волонтери привезли в дитсадочок та школи новорічно-різдвяні подарунки, які у рамках  благодійної акції підготували колективи та вихованці ДНЗ і ЗОШ Тячівського району. Чим, звісно, неабияк порадували та підтримали своїх друзів зі сходу .
Красногорівська військово-цивільна адміністрація висловила щиру вдячність благодійникам Тячівщини та організаторам поїздки і зокрема  керівництву району,  в особі голови райдержадміністрації Василю Дем'янчуку,  за надану допомогу.   
Також чимало продуктових наборів та солодких пакунків було передано місцевому населенню, яке проживає у нелегких  умовах війни і потребує найнеобхіднішого. З великою вдячністю люди отримували допомогу і дякували благодійникам. Особливо тішилась малеча, коли прямо на вулиці їм давали святкові  подаруночки. Приємно було бачити  щирі усмішки і на обличчях дорослих, які теж раділи сюрпризам як діти.
Подяку за  підтримку висловили і бійці 128 -ї бригади -  їм волонтери привезли необхідні матеріальні засоби та  смаколики: домашню консервацію, солодощі, тощо.  Військові передали вітання мешканцям  Тячівщини з щирими побажаннями миру, злагоди,  всіх благ у Новому році. 
Любов Немеш
Фото надане волонтерами
































Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00