Михайло Вурста нагороджений президентською відзнакою «За гуманітарну участь у АТО»

2018-01-29 10:30:52

У п’ятницю, 18 січня, у Кабміні на урочистому заході з нагоди Дня соборності України президентськими відзнаками було нагороджено ряд діячів, волонтерів та активістів, що стали надійною опорою для бійців добровольчих батальйонів, військовослужбовців Збройних Сил України, прикордонників та переселенців.

Серед нагороджених є й наш земляк, голова Тячівської районної Всеукраїнської організації інвалідів війни, Збройних Сил та учасників бойових дій, радник голови обласної ради зі взаємодії з правоохоронними органами – Михайло Вурста. За гуманітарну допомогу у проведенні антитерористичної операції в Донецькій та Луганській областях, здійснення волонтерської діяльності на підтримку військових та осіб, що мають статус переселенців, Михайла Михайловича нагороджено відзнакою Президента України «За гуманітарну участь в антитерористичній операції» та вручено нагрудну медаль. 

– Ця відзнака – велика честь для мене та усього колективу організації, яку я очолюю. Але насправді значно більшою нагородою для усіх нас, та й для усіх українців, є життя та здоров’я наших захисників. Кожен з нас робить те, що може, і те, що йому під силу. Я радію, що мав нагоду допомогти тим, хто потребував цієї підтримки, – резюмував Михайло Вурста. 
Вл.інф.
Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00