Перший чемпіон Закарпатської області з шашок-64 у 2018 році

2018-01-31 16:45:42

Фінал чемпіонату Закарпатської області з шашок-64 проведено в Іршавському районному Будинку дитячої творчості.

Право грати у фіналі спортсмени виборювали у відбірних змаганнях 2017 року і у фінальну частину відповідно попали найсильніші.
З перемог почали турнір два Миколи: Кошілко і Коперльос. Ще один фаворит – Михайло Рішко – в перших трьох турах зробив три нічиї. В другому турі сталася сенсація. Юний представник шахово-шашкового клубу «Вікторія» Іршавського районного Будинку дитячої творчості Богдан Роман зумів виграти у діючого чемпіона області, представника Рахівського району, Миколи Коперльоса.
Вирішальним у розподілі місць став 5 тур, в якому зустрілися Микола Коперльос з представником Тячева лідером турніру Миколою Кошілко. Перший зумів виграти і лідерів стало троє. До них приєднався представник Ужгорода Михайло Рішко. Так дружно і прийшли до фінішу три претенденти на звання найсильнішого.
Згідно Положення про змагання в такому випадку між претендентами було проведено додатковий турнір по скороченому часу. Добру психологічну і теоретичну підготовку показав Микола Кошілко. Він виборов звання чемпіона області. На другому місці – Микола Коперльос. Михайло Рішко – третій призер.



А. Вайда
Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00