Підсумки роботи за минулий рік, ситуацію захворюваності на кір обговорили на понеділковій нараді

2018-02-12 13:56:56

Сьогодні, 12 лютого відбулася понеділкова нарада, яку провів голова Тячівської райдержадміністрації Василь Дем’янчук.



В нараді також взяли участь -   заступник голови Віктор Погар, керівник апарату Богдан  Макусій,, начальник Тячівського відділу поліції Василь Майданик та керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, установ та організації району.

По першому питанню Про хід оплати за використані енергоносіїв доповіли в.о начальника Тячівської філії "Закарпатгаз" Василь Дан та начальник Тячівського району електричних мереж. Було зазначено, що великої заборгованості по району нема, з приводу існуючої - її погашення здійснюється в поточному режиму.
Про підсумки роботи структурних підрозділів державної адміністрації, установ, організацій району доповідали їх керівники. З приводу чого головою. РДА було надано усні вказівки та доручення. А також вчергове наголосив всім керівникам структурних підрозділів, установ, організацій району  щодо добросовісного виконання своїх функціональних обов'язків та чуйного ставлення до людей.  
Окремим питанням на нараді було розглянуто ситуацію із захворюванням на кір, грип і ГРВІ. Станом на ранок 11 лютого госпіталізовано 170 чоловік, 28 знаходиться на стаціонарному лікуванні в районній лікарні №1. Щодо динаміки, то за останні три дні вона була різною. Як повідомив головний лікар Тячіської РЛ №1 Федір Яринич, якщо минулої п’ятниці був зафіксований 1 випадок захворювання на кір, то в суботу – два, а в неділю – шість (зокрема, 4 дітей). Серед них – мешканці Лазів, Руського Поля, Чумальова, В.Угольки, з легкою та середньою формою захворювання. На сьогодні єдиний дієвий спосіб профілактики і боротьби з захворюваністю на кір – це щеплення, яке потрібно проводити серед населення.
Також у районі офіційно зареєстровано 234 хворих на грип та ГРВІ. Переважно це діти шкільного віку. З приводу відновлення навчання у школах, то на завтра заплановано засідання протиепідеміологічної комісії, яка вирішить питання карантину.
На нараді було розглянуто ряд інших питань життєдіяльності району. Зокрема, що стосується  будівництва берегоукріплень, які були пошкоджені під час минулорічного паводку. На сьогодні роботи проводяться у селі Вонігово, розроблено проектно-кошторисну документацію на інших об'єктах району.
Окрім цього було наголошено, що 14 лютого в м. Тячів відбудеться відзначення Дня виведення військ з Афганістану.
Василь Дем'янчук звернувся до всіх розпорядників коштів активізувати підготовку до запланованих робіт як капітальних та поточних ремонтів в закладах освіти, охорони здоров'я та культури, які намічений на цей рік, з метою їх вчасного проведення і використання бюджетних коштів.

Прес-служба Тячівської райдержадміністрації 






Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00