Сам – чемпіон і команда – чемпіон

2018-02-15 11:01:27



Вдруге підряд так сталося, що команда, за яку виступає чемпіон області теж стає чемпіоном області. Скоріш за все лідер знає секрет перемог і його безцінні настанови створюють в команді сприятливу атмосферу для успішного виступу.

У Великий Бичків на командний чемпіонат області з шашок-64 з’їхалися практично всі найсильніші діючі спортсмени. Минулорічним чемпіонам – збірній Великого Бичкова №1 – було нелегко. У фінальну четвірку вони так і не попали. Сюрприз створила збірна Хустського району, яка зуміла виграти матч у минулорічних чемпіонів і самі проскочили у кращу четвірку. Збірні команди «Фортуна» з Ужгорода і Тячівська «Тиса» пробилися у півфінал зі стовідсотковим результатом. Непогано зарекомендувала себе і команда «Перспектива», за яку виступали зовсім юні вихованці шахово-шашкового клубу «Вікторія» Іршавського районного Будинку дитячої творчості. Вони теж у четвірці, яка розігрує призові місця. Ужгородська «Фортуна» досить легко виграла у команди Хустського району і вийшла у фінал. Команда «Тиса» Тячівського району з «Перспективою» розійшлися миром, всі три зустрічі закінчилися внічию. Для виявлення фіналіста прийшлося шукати інші критерії, а це свого роду лотерея. Додаткові показники були на користь команди «Тиса» з Тячева. За третє місце юна «Перспектива» з Іршави виграла в збірної Хустського району і стала «бронзовим» призером. За «Перспективу» виступали Богдан Юрченко, Сергій Скоблей, Богдан Асеєв. Фінал виграла команда «Тиса» з Тячева (Василь Дьордяй, Микола Кошілко, Іван Бринзяник). Команда «Фортуна» (Михайло Рішко, Михайло Кичера, Йосип Ганич) з Ужгорода посіла друге місце.
Визначені і кращі спортсмени по дошках. На першій дошці призерами стали Михайло Рішко (команда «Фортуна» Ужгород), Іван Тодер (команда «В. Бичків №1»), Василь Дьордяй (команда «Тиса» Тячів). Кращі результати на другій дошці показали Микола Кошілко (команда «Тиса Тячів), Сергій Скоблей (команда «Перспектива» Іршава, Будинок дитячої творчості), Катерина Мойсей (команда «Вікторія» Іршава, Будинок дитячої творчості). На третій дошці відзначилися Іван Бринзяник (команда «Тиса» Тячів), Йосип Ганич (команда «Фортуна Ужгород), Богдан Асеєв (команда «Перспектива» Іршава, Будинок дитячої творчості). Жінки розташувалися в такому порядку: Катерина Мойсей (команда «Вікторія»), Галина Віхніна (команда Фортуна»), Анастасія Панич (команда «Вікторія» Іршава, Будинок дитячої творчості).
12.02. 2018 р. А. Вайда
Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00