Плідна співпраця служби зайнятості з роботодавцями швейного цеху с. Нересниця

2018-02-16 15:12:48

Сьогодні фахівцями Тячівського РЦЗ в смт. Дубове на звернення роботодавця ТОВ «РОСС-Україна» було організовано та проведено презентацію роботодавця на базі швейного цеху, який знаходиться у с. Нересниця.

Основна мета заходу - оперативне та якісне задоволення потреб роботодавця у працівниках.
ТОВ «РОСС-Україна» працює у с. Середнє Ужгородського району. Швейний цех у с. Нересниця було відкрито більше року тому. Підприємство займається пошивом жіночого верхнього одягу. Наразі у цеху працює 40 осіб. Вся готова продукція відправляється за кордон.
В заході взяли участь керівник підприємства Марія Паленчарова, бухгалтер-кадровик підприємства Катерина Кудашева, директор Тячівського районного центру зайнятості В. В. Кушілка, голова Нересницької сільської ради В.І. Гасинець, голова Тарасівської сільської ради Л.В. Руснак, фахівці центру зайнятості Марія Піцур та Ганна Цубера, 40 шукачів роботи.
Під час проведення заходу присутні мали змогу отримати інформацію про діяльність підприємства, наявність вакантних посад, умови праці та рівень заробітної плати, транспортну доставку до місця роботи за рахунок підприємства тощо. Керівник підприємства Марія Паленчарова запропонувала працевлаштування на вакантні посади «швачка», «термообробник», «контролер якості», «механік», «розкрійник», «майстер виробництва». Охочі мали можливість пройти індивідуальну співбесіду. Всі присутні отримали флаєри з інформацією про підприємство.
В.В. Кушілка акцентував увагу на плідній співпраці служби зайнятості з роботодавцями, висловив подяку роботодавцю за створення нових робочих місць та всім присутнім за участь у проведенні заходу.




Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00