МОСКАЛЬ: «ОСОБИ, ЩО ВЛАШТУВАЛИ В ТЯЧЕВІ ГАНЕБНУ АКЦІЮ В ДЕНЬ ВШАНУВАННЯ НЕБЕСНОЇ СОТНІ, – ДЕШЕВІ ПРОВОКАТОРИ, В ЯКИХ НЕМАЄ НІЧОГО СВЯТОГО!»

2018-02-22 07:21:01


У день, коли по всій країні вшановують пам’ять загиблих на Майдані під час Революції Гідності, кілька осіб влаштували дешеву піар-акцію в Тячеві.


– Це звичайні провокатори, а ляльководами виступили інші персони, – заявляє Геннадій Москаль. – Хочу наголосити на одній принциповій речі – нинішнє керівництво Тячівської РДА від початку до кінця було на Революції Гідності в Києві, брало найактивнішу участь у місцевому майдані, робило все для повалення режиму Януковича, а тепер постійно організовує й особисто доставляє допомогу нашим військовим на Донбасі. І якщо в кількох провокаторів немає куди застосувати свою енергію, то раджу їм одягнути на голову корзину з квітами тому, хто в кінці грудня 2013-го, перед початком найдраматичніших подій, зняв закарпатський намет із Євромайдану, а всіх його учасників відправив додому. Ця персона потрапила під люстрацію за службу Януковичу, тому добре відома і «активістам», і їхнім ляльководам. А в день вшанування Небесної Сотні всі нормальні люди замість влаштовувати дешеві й ганебні провокації вклоняються світлій пам’яті загиблих на Майдані.
Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00