В Усть-Чорній відбудуться ІІ відкриті змагання з гірськолижнього спорту серед дітей та Свято зими

2018-02-22 11:09:03

У неділю, 25 лютого, в смт Усть-Чорна на навчальному гірськолижньому схилі "Дубок" за сприяння Тячівської райдержадміністрації відбудуться ІІ відкриті змагання з гірськолижного  спорту серед дітей та Свято зими.


Ініціатором заходу виступають - Усть- Чорнянська ЗОШ І-ІІІ ст ( вчителі фізкультури Меклеш І.І. Вінд В.І, Орос В.М., Шпір Б.Б.) та рятувальник ГПРВ Вячеслав Дикун, безпеку проведення надаватимуть Усть -Чорнянське гірничо-пошуково рятувальне відділенння (Дикун А.В. Кузьміч І Й,.Бурса М.М, Бурса В.М)
Метою заходу є популяризація та розвиток гірськолижного спорту, пропаганда здорового способу життя та активного відпочинку серед дітей, виховання у підростаючого покоління патріотизму та любові до рідного краю.
Участь у змаганнях візмуть молодша група, середня і старша - діти віком від 3- ох до 12 років. Призери чемпіонату отримують грамоти, медалі та цінні призи від організаторів та спонсорів. Запрошуються всі бажаючі. Не пропустіть свято зимового спорту, хорошого настрою та неперевершеного адреналіну.
Початок о 10.00 за к.ч. на гірськолижному навчальному схилі "Дубок" за адресою: смт. Усть-Чорна, вул. Верховинська, 117.
Оргкомітет
Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00