В Тячівській РДА обговорили питання весняного призову на строкову службу

2018-03-06 13:56:16
   
У понеділок 5 березня,  у Тячівській РДА відбувся брифінг для ЗМІ за участі керівництва РДА та Тячівського районного військкомату, правоохоронних органів та членів призовної комісії щодо проведення на Тячівщині призову на строкову військову службу навесні 2018 року.


   З інформацією стосовно організації та особливостей проведення чергового весняного призову на строкову військову службу, вимог чинного законодавства щодо військовозобов’язаних та призовників, про проблемні питання з виконання заходів та пропозиціями щодо їх вирішення перед учасниками зібрання виступив Тячівський районний військовий комісар Ігор Тищук.
   Також наголосив, що кожен призовник до 27 років, який не має обмежень за станом здоров’я та морально діловими якостями має можливість та повинен виконати свій конституційний обов’язок громадянина України шляхом проходження строкової служби.
Минулий призов Тячівщина відпрацювала на 100%, було відправлено 100 осіб, які на сьогодні проходять службу в рядах Збройних Сил та Нацгварції України. Також, цьогоріч відновлено призов на строкову службу до Державної прикордонної служби. Поки що планові показники невідомі, однак вони будуть значно більші від попередніх.
   На сьогодні на обліку в Тячівському районі перебуває більше двох з половиною тисяч призовників. Військовий комісар звернув особливу увагу на якісному здійсненні оповіщення призовників щодо прибуття їх до районного військового комісаріату та уточнення особистих даних.
   Голова Тячівської державної адміністрації Василь Дем'янчук наголосив на тому, що потрібна максимальна співпраця та тісна взаємодія між військовим комісаріатом і головами місцевих рад для виконання поставлених перед районом завдань.  А також визначив напрями щодо організації і проведення якісного професійно-психологічного відбору та медичного обстеження призовників, проведення інформаційно-агітаційних заходів з метою залучення до проходження служби громадян.
Прес-служба Тячівської райдержадміністрації




Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00