На Тячівщину навідались представниками відомої німецької компанії " MD Elektronik"

2018-03-07 10:52:31

6 березня в кабінеті голови Тячівської РДА відбулася зустріч із представниками відомої німецької компанії MD Elektronik, які з робочою поїздкою навідались в Україну.


На Тячівщину їх було запрошено місцевими підприємцями, з якими вони співпрацюють за кордоном,  і зокрема в Чехії.
Відтак у зустрічі взяли участь - голова Тячівської райдержадміністрації Василь Дем'янчук, голова районної ради Іван Фабрицій, Тересвянський селищний голова Василь Олексій, депутат районної ради Олег Палінкаш, приватний підприємець Дмитро Шелемба та голова ГО і радник голови Закарпатської обласної ради Михайло Вурста.
Як стало відомо під час розмови, закордонні інвестори шукають земельні ділянки для розмішення виробничих потужностей своєї компанії на території України. У їх намірах - будівництво заводу з виробництва деталей для підключення мобільних гаджетів до транспорту, радіоантен та кабелів HSD тощо.
Підприємство матиме змогу працевлаштувати в середньому до однієї тисячі працівників (в основному жінок) з стабільним заробітком та сучасними умовами прац, і з екологічно чистим виробництвом. Подібний завод успішно працює в м.Плзень (Чехія) і на ньому трудяться чимало заробітчан з Тячівщини.
Відтак були обговорені умови можливого його місцерозташування в кількох населених пунктах району, таких як Тересва, Солотвино чи Дубове.
Голова Тячівської райдержадміністрації Василь Дем'янчук запевнив закордонних представників у сприянні влади щодо залучення даного інвестиційного проекту на Тячівщину.
Прес-служба Тячвської райдержадміністрації





Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00