Підписаний прапор від бійців АТО - вдячність за надану допомогу

2018-03-19 14:55:17

На днях з чергової поїздки із зони АТО повернулися  тячівські волонтери, які доставляли гуманітарний вантаж на схід нашої країни. 


Цього разу більше 4 тонн необхідних матеріальних засобів, продуктів харчування, в основному солодощів, теплого одягу придбали для наших захисників небайдужі мешканці Тячівщини. Уже традиційно організатором благодійної акції виступило керівництво району, зокрема голова райдержадміністрації Василь Дем'янчук та голова районної ради Іван Фабрицій.
- Ми вивчаємо потреби наших захисників і відправляємо їм все найнеобхідніше. Також допомагаємо і місцевому населенню, яке проживає у важких умовах неоголошеної війни, - відзначив Василь Дем'янчук. 
Найбільш активно підключився до поїздки - приватний підприємець Іван Немеш з села Колодне, який надав власний транспорт для доставки вантажу. А депутат Закарпатської облради Федір Яринич забезпечив необхідним дизпаливом.
Поїздку здійснили -  волонтер Віталій Богдан та водій Михайло Продан з Углі.  Вони навідались до закарпатських бійців 128-ї бригади, які на даний час перебувають  у прикомандированих спецпідрозділах.
І хоч бригада майже вся поїхала у коротку відпустку, ці солдати продовжують виконувати свій військовий обов'язок  на захисті територіальної цілісності нашої країни. Тому щиро зраділи приїздові волонтерів і подарункам.  Для бійців це не лише матеріальна, а й моральна підтримка, адже так важливо,  що про них не забувають вдома.
Волонтери зустріли ще двох наших земляків, працівників Тячівського відділу поліції, які відкомандировані та чергують на блок - постах в зоні військового конфлікту. Анатолій Гаджега з Тереблі та Сергій Соломикін з Буштина розповіли як їм служиться і передали вітання своїм колегам  та рідним.
Також волонтери побували в місті Константинівка, де внаслідок повітряних атак ворожих позицій постраждало місцеве населення. Їм теж було роздано продукти харчування, одяг та предмети повсякденного вжитку.
Загалом, як відзначив Віталій Богдан поїздка видалася вдалою. На знак вдячності за надану допомогу бійці передали підписаний прапор, який було вручено Івану Немешу - активному учаснику благодійних акцій в підтримку АТО.
Прес-служба Тячівської райдержадміністрації     












 
Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00