Керівництвом Тячівської РДА здійснено робочу поїздку в село Тарасівку

2018-03-22 11:21:01

У середу, 21 березня голова райдержадміністрації Василь Дем'янчук,  разом з першим заступником Михайлом Полажинцем  здійснили робочу поїздку в село Тарасівку.


Розпочався візит з відвідання закладів соціальної сфери, зокрема загальноосвітньої школи І-ІІІ  ст.  та амбулаторії,  де посадовці оглянули їх матеріально-технічний стан. 
Найбільш актуальним питанням на сьогодні для громади є будівництво нового дитячого садочка, оскільки в селі немає такого закладу. Ще у 90 -х роках його було закрито через аварійний стан приміщення, в якому він знаходився.  В 2016 році сільською радою розроблено проектно-кошторисну документацію на реконструкцію, де передбачено повний демонтаж існуючої  і спорудження нової двоповерхової будівлі.
На даний час проект на суму більше 6 млн. гривень вже пройшов відбір на фінансування у цьому році за рахунок коштів з державного фонду регіонального розвитку.  Тож очікується вирішення даного питання на урядовому рівні.  
Батьки,  діти яких претендують на  здобуття дошкільної освіти висловили представникам влади  свою стурбованість з приводу відсутності в селі садочка.  Адже на даний час більше 60 -ти дітей 5-ти річного віку відвідують ДНЗ в групах з короткотривалим перебуванням в Тарасівській ЗОШ.  
Голова Тячівської РДА Василь Дем'янчук  запевнив присутніх, що спорудження нового закладу,  якого тут дуже потребують, розпочнеться одразу як тільки поступлять кошти. А також передав діткам подарунки та нагородив почесними грамотами 128-ї бригади керівництво школи та вчителів, які активно долучаються благодійних акцій в підтримку АТО.  
Прес-служба Тячівської райдержадмістрації





Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00