У Тячівській райраді відбулося засідання бюджетної комісії

2018-03-22 16:12:56

У середу,  21 березня відбулося засідання постійної депутатської комісії з питань бюджету, управління майном та контролю за проведенням приватизації Тячівської районної ради, яке провів голова комісії Олег Палінкаш.


Участь у зібранні окрім членів комісії взяли голова райради Іван Фабрицій та його заступник Ігор Грабарь, голова Тячівської РДА Василь Дем’янчук, начальник фінансового управління РДА В'ячеслав Стойка та керівники структурних підрозділів райради.
Відтак було представлено  звіт голови за 2017 рік про виконання делегованих районною радою повноважень,  з приводу якого голова РДА Василь Дем'янчук надав вичерпні відповіді на всі запитання присутніх у залі.  
Надалі присутні заслухали та обговорили інформацію начальника фінансового управління РДА В'ячеслава Стойки про виконання районного бюджету за 2017 рік та цільових програм, а також внесення змін і доповнень до існуючих.  
Засідання супроводжувалося активним обговоренням всіх питань порядку денного. По завершенню комісії всі проекти рішень було погоджено та рекомендовано до розгляду на сесії районної ради.
Прес-служба Тячівської райдержадміністрації







Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00