Тячівська делегація відвідала Бая-Маре з переговорами щодо співробітництва: фото

2018-03-23 13:50:49
   
       Вчора, 22 березня, офіційна делегація з Тячівщини відвідала лікарню міста Бая-Маре повіту Марамуреш (Румунія).
    Приводом для зустрічі стало підписання партнерської угоди щодо підтримки проекту «Румунія – Україна 2014 – 2020». 


    Зокрема, у візиті взяли участь – перший заступник голови Тячівської райдержадміністрації Михайло Полажинець, в.о начальника відділу ЗЕЗ, інвестицій, туризму та рекреації Тячівської РДА Діана Мойш, головний лікар Тячівської районної лікарні Федір Яринич, голова Товариства румун Закарпаття Василь Йовдій та лікар-хірург В’ячеслав Крижевський. Зустріли делегацію працівники та головний лікар – менеджер  провідного та одного із найкращих медичних закладів Румунії – Андрей Пріє.

    Метою візиту було наповнення конкретним змістом проекту про співпрацю між лікарнею повіту Бая-Маре  та Тячівщиною,  щодо підтримки покращення матеріально-технічної бази, обладнання пологового відділення Тячівської РЛ №1 та обміном досвіду.
     Для закріплення співпраці до 3 травня проект буде поданий за змістом, після чого почнеться співпраця.  Варто відзначити, цей проект набуває розвитку за сприяння голови Закарпатської ОДА Геннадія Москаля. 
  Обидві сторони переконані, що підписання даної угоди про співробітництво стане основою братерського відношення та довготривалого партнерства, на підставі якого проводитиметься спільна діяльність в галузі охорони здоров’я.
   Делегація з Тячівщини подякувавала колегам за гостинність та поштовх до важлиих  та цілеспрямованих кроків в побудові нової медицини.

Зульфія Бабаєва, 
прес-служба Тячівської райдержадміністрації














Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00